speaker-info

Aglaia Ntili

Consultant Asociat

Aglaia Ntili este directorul general al Sustainability Knowledge Group, oferind servicii de consiliere si formare in domeniul sustenabilitatii si CSR la nivelul companiilor internationale. Aglaia este fondatorul CSR Coaching, sprijinind profesionistii in CSR si fondatorul CSR & Sustainability meetup, prima si singura platforma deschisa care sprijina invatarea activa si schimbul de cunostinte despre CSR si sustenabilitate in Emiratele Arabe Unite. Este presedinta a capitolului EAU al Societatii Internationale a Profesionistilor în Sustenabilitate (ISSP), in prezent singurul astfel de organism dedicat profesionistilor din domeniul durabilitatii din regiune.

Aglaia are peste 15 ani de experienta internationala intr-o gama larga de domenii de sustenabilitate avand realizari importante ca practicant, trainer si consilier.

Aglaia a dezvoltat versiunea locala de training pentru standardele GRI G3, G3.1 in Orientul Mijlociu si Grecia, modulul de legatura si trainingul GRI G4 pentru furnizorii regionali.

In calitate de instructor autorizat de IEMA, GRI si ILM, Aglaia a fost trainer pentru peste 450 de profesionisti in raportarea GRI, strategie, programe CSR, implicarea stakeholderilor, SROI, calitate, performanta si managementul mediului, comunicare si implementare.

Expertiza sa in domeniul CSR i-a oferit posibilitatea sa se implice in diverse proiecte din Orientul Mijlociu, Europa, Africa, Asia si SUA, in multiple sectoare si industrii precum constructii, consultanta, banci, FMCG, educatie, autoritati locale, telecomunicatii, farmaceutice, cosmetica, tehnologie, transport, agrement si ONG-uri.

Aglaia detine un MBA, un master in managementul calitatii totale si excelenta in afaceri si o diploma universitara in administrarea afacerilor. Aglaia este un auditor ISO 9000 si un evaluator acreditat EFQM. Ea este un trainer autorizat de Institute of Environmental Management & Assessment (IEMA), Global Reporting Initiative (GRI), Institute of Leadership & Management (ILM).

Aglaia este un membru cu traditie al organizatiei Toastmasters International pentru vorbire publica, unde a activat atat ca presedinte, cat si ca ofiter. Ea este fondatorul Strategy, o intreprindere sociala care ii ajuta pe potentialii antreprenori sa isi descopere talentele si este membru fondator al Greek Green Business Council.

Aglaia a participat la numeroase conferinte in Europa, Asia si Orientul Mijlociu, unde a prezentat planuri de afaceri sustenabile si instrumentele necesare pentru a le dezvolta.

My Sessions