The CSR Agency

The CSR Agency este o agentie de consultanta de management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa) si sustenabilitate. Instruim si oferim consultanta organizatiilor de toate dimensiunile cu privire la responsabilitatea corporativa si sustenabilitate, ajutandu-le sa inteleaga si sa o incorporeze in operatiunile lor.

Training-urile noastre variaza de la cursuri intensive de prezentare a celor mai recente concepte, instrumente si practici de responsabilitate si sustenabilitate utilizate in mediul de afaceri, aplicabile si la nivelul institutiilor publice sau al organizatiilor neguvernamentale pana la training-uri care sa ofere managerilor din companiile mari si IMM-uri toate cunostintele necesare pentru a intelege principiile si liniile directoare Global Reporting Initiative (GRI) pentru procesul raportarii de sustenabilitate, facilitand astfel desfasurarea acestuia in cadrul organizatiei lor.

Prin cursurile CSR TRENDS si GRI STANDARDS, iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a coordona realizarea rapoartelor de sustenabilitate conform cerintelor Ministerului de Finante si Directivei UE 95 /2014. Vei invata, prin studii de caz si exercitii, cum sa raportezi ceea ce trebuie, cui trebuie, cum deschizi si administrezi dialogul cu stakeholderii organizatiei, cum identifici, prioritizezi si validezi aspectele relevante, cum colectezi datele, stabilesti tinte realiste, redactezi raportul si il comunici eficient.