PACHET - BRONZE

de la 6.900 € + TVA

Durata proiectului ~ 2 luni

Declaratie nefinanciara care raspunde cerintelor legale de raportare si ofera organizatiei o vedere de ansamblu asupra obligativitatii de raportare nonfinanciara.

 

 

Serviciile includ elemente de training si consultanta specifice raportarii nefinanciare, aliniate la reglementarile nationale si internationale, bazate pe metodologia si Standardele GRI (Global Reporting Initiative), cel mai utilizat cadru de evaluare a sustenabilitatii si optimizare a impactului, recunoscut de toate organismele de verificare.

Componentele sunt descrise conform principalelor etape ale proiectului: Pregatire (P), Materialitate (M), Colectarea datelor (C), Redactatare / Revizuire (R), Integrare in strategia de business (I) si Distributie / Difuzare (D).

Servicii incluse in pachet

PREGATIRE SI PROJECT MANAGEMENT (P)

Procesul de raportare este realizat intern de catre o echipa inter-departamentala, sub coordonarea unei persoane desemnate de companie ca Manager de Proiect.

Managerul de Proiect este instruit in acest sens in cadrul unei sesiuni de training certificat GRI Standards (doua zile), organizat de The CSR Agency.

Consultantii The CSR Agency:

 • instruiesc echipa inter-departamentala de proiect intr-o sesiune de Briefing (4h);
 • participa la intalnirea initiala (kick-off meeting, 1h) pentru planificarea procesului de raportare;
 • ofera consultanta de project management (7h) pe tot parcusul proiectului.

COLECTARE DATE (C)

The CSR Agency furnizeaza un chestionar complet pentru colectarea datelor (KPIs si DMAs) pe care organizatia le va colecta in vederea includerii in declaratia nonfinanciara.

REDACTARE SI REVIZUIRE (R)

The CSR Agency verifica la final declaratia nefinanciara realizata intern, de echipa de proiect, in limba romana (max. 20 de pagini), pentru a asigura conformitatea cu cerintele legale, in doua etape:

 • revizuire initiala si feed-back;
 • revizuirea finala a declaratiei nefinanciare.

Pachetul “Bronze” este dedicat companiilor la inceput de drum care urmaresc sa raspunda obligatiilor legale sau solicitarilor de date de natura nefinanciara de la parteneri. >>> Vezi comparatia cu celelalte pachete

 

 

Servicii suplimentare recomandate

Fiecare pachet poate fi completat cu elemente si servicii suplimentare (add-ons) ce tin de comunicarea informatiilor din raport si integrarea sustenabilitatii in strategia companiei. Cotatiile de pret sunt oferite la cerere.

INTEGRARE (I)

Intalnire de strategie cu echipa de raportare (2h) in vederea integrarii rezultatelor procesului de raportare in activitatea de baza a companiei. In cadrul intalnirii, in baza datelor culese in cadrul procesului de raportare, vor fi evidentiate puncte tari, puncte slabe, oportunitati si zone de risc, in baza carora pot fi initiate/dezvoltate noi politici, proceduri, instrumente si/sau parteneriate, pentru cresterea gradului de sustenabilitate a companiei.

DISTRIBUTIE / DIFUZARE (D)

 • Traducerea declaratie non-financiare in limba engleza;
 • Concept design raport;
 • Realizare layout raport (paginare);
 • DTP – procesarea textelor si imaginilor pentru publicarea raportului (online / tiparit);
 • Print – productia in tipar a raportului;
 • Plan de comunicare;
 • Declinari – realizarea altor materiale de comunicare online sau tiparite (brosuri, afise, bannere etc.).

Daca doresti sa completezi serviciile din acest pachet vezi  >>> comparatia cu celelalte pachete si >>> serviciile suplimentare (add-ons).

 

Cateva detalii despre proiect (urgenta, data estimata de finalizare)

Alte pachete

SILVER de la 13.500 € + TVA
 • Raport GRI Referenced, care raspunde obligatiei legale si pune bazele unui sistem intern de lucru pentru raportarea nefinanciara pentru a obtine o imagine de ansamblu a impactului social, de mediu si economic.
DETALII
GOLD de la 20.900 € + TVA
 • Raport GRI Core, realizat in conformitate cu standardele GRI. Implica consultarea stakeholder-ilor externi si este derulat sub coordonarea consultantilor The CSR Agency, pentru conformare, transformare si plus reputational.
DETALII
PLATINUM de la 34.600 € + TVA
 • Raport GRI insotit de o analiza in profunzime a companiei si a stakehoder-ilor sai sub coordonarea consultantilor The CSR Agency, care sa stea la baza deciziilor ce transforma organizatia in lider al sustenabilitatii.
DETALII