Termeni si Conditii

I. Date generale

Va rugam sa parcurgeti integral documentul si sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Inregistrare.

Prin inscrierea la Cursul Certificat GRI Standards realizat de SC Responsabilitate Sociala SRL (The CSR Agency) acceptati si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile parcurse, devenind Parte a acestui Acord.

Daca NU sunteti de acord cu Termenii si Conditiile aici mentionate, refuzati sa deveniti Parte a acestui Acord. In acest caz, alegeti sa NU utilizati serviciile de training oferite de SC Responsabilitate Sociala SRL (The CSR Agency).

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0728300961 sau pe mail la contact@thecsragency.ro.

II. Conditii Generale 

SC Responsabilitate Sociala SRL (The CSR Agency) asigura cursuri certificate GRI Standards. Serviciile sunt accesibile oricarei persoane care a implinit varsta de 18 ani si care a achitat contravaloarea lor.

Dumneavoastra sunteti singurul responsabil de acuratetea datelor furnizate, de faptul ca aveti 18 ani impliniti si ca sunteti competent si capabil sa respectati acest Acord.

Inscrierea poate fi realizata doar prin inregistrarea la unul dintre cursuri prin intermediul acestui site.

Inregistrarea presupune furnizarea unor date complete si reale, necesare intocmirii facturii fiscale si completarii Certificatului de Participare. Furnizarea de date incomplete sau nereale conduce la neacordarea Certificatului de Participare.

Inainte de a va inscrie, va rugam sa cititi cu atentie detaliile: denumire curs, data de incepere, durata, locul de desfasurare, frecventa, taxa de curs.

Pretul Cursului Ceritifcat GRI Standards este 890 Euro plus TVA.

Pretul Cursului CSR Trends este 250 Euro plus TVA.

Locurile la aceste cursuri sunt disponibile in limita locurilor existente in sala de curs si sunt afisate pe site.

In functie de data inregistrarii, participantii pot sa beneficieze de o reducere de pana la 100 Euro plus TVA. Pentru a beneficia de aceasta reducere participantii trebuie sa se inregistreze cu minim 30 de zile inainte de data stabilita si afisata pe site-ul www.thecsragency.ro/

Pentru a beneficia de extra discounturi, participantul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Reducere 5% pentru fiecare participant, daca se inregistreaza doi participanti din aceeasi organizatie;
  • Reducere 10% pentru fiecare participant, daca se inregistreaza trei participanti din aceeasi organizatie;
  • Reducere 15% pentru fiecare participant in cazul in care se inregistreaza patru sau mai multi participanti din aceeasi organizatie.

Participantii, membrii in organizatii nonguvernamentale sau studentii beneficiaza de un pret promotional de 590 Euro plus TVA la Cursul Certificat GRI Standards si 90 Euro plus TVA la Cursul CSR Trends.

Participantii, membrii in organizatii nonguvernamentale sau studenti pot sa beneficeze de extra discounturi daca indeplinesc una din urmatarele conditii:

  • Reducere 5% pentru fiecare participant, daca se inregistreaza doi participanti din aceeasi organizatie;
  • Reducere 10% pentru fiecare participant, daca trei se inregistreaza participanti din aceeasi organizatie;
  • Reducere 15% pentru fiecare participant in cazul in care se inregistreaza patru sau mai multi participanti din aceeasi organizatie.

Participantii din organizatiile membre Global Compact Network Romania beneficiaza de o extra reducere de 10%.

Dupa inregistrarea la Cursul Certificat GRI Standards sau la Cursul CSR Trends, veti primi factura fiscala cu denumirea cursului si suma aferenta. Cursul poate fi achitat doar integral prin:

– numerar la sediul SC Responsabilitate Sociala SRL (The CSR Agency)  din Strada Sperantei, nr. 42, Sector 2, Bucuresti

– transfer bancar,

– online cu cardul prin intermediul acestui site.

Returnarea taxei de curs se poate face numai daca retragerea (anuntarea in scris a imposibilitatii de a participa la curs) este anuntata cel putin cu 5 zile lucratoare inainte de data inceperii cursului sau daca data de incepere a cursului este amanata cu mai mult de 21 de zile lucratoare.

In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile sunt limitate iar taxa de curs intra in costurile de  organizare (administrativ, logistica etc).

In cazul in care participantul inscris nu mai poate participa la curs, acesta are urmatoarele optiuni:

  • Trimiterea unei alte persoane (din aceeasi organizatie) cu anuntarea in prealabil a numelui noului participant si datele acestuia de contact, cu cel putin 2 zile lucratoare inainte de curs.
  • Participarea la o alta sesiune a cursului, in termen de un an de la inscrierii. 

III. Politica de confidentialitate

SC Responsabilitate Sociala SRL (The CSR Agency) se angajeaza sa nu transmita datele personale ale participantilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu participantii la curs, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

The CSR Agency isi rezerva dreptul de a fotografia si/sau inregistra video cursurile pe care la organizeaza si participantii si de a folosi astfel de imagini si inregistrari video in orice comunicare interna si/sau externa care se refera la cursurile sale, cum ar fi site-uri web, canale social media sau orice alte publicatii. Prin inregistrarea la oricare dintre trainingurile The CSR Agency, participantii consimt la aceste utilizari.

IV. Precizari finale

Prin inregistrarea sau participarea la cursurile organizate se considera ca ati citit, inteles si acceptat Termenii si Conditiile. SC Responsabilitate Sociala SRL (The CSR Agency) poate modifica, revizui, imbunatati sau intrerupe furnizarea de informatii, produse sau servicii prezentate pe acest site sau oricare din documentele incluse pe acest site, fara a avea obligatia de a informa in prealabil in acest sens.

Este responsabilitatea dumneavoastra sa reparcurgeti Acordul si sa va informati despre schimbarile aparute. Continuarea utilizarii serviciilor semnifica acordul dumneavoastra privind actualizarile publicate.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la acest Acord, Servicii sau Continut, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0728300961 sau pe mail la contact@thecsragency.ro.

Contact Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.gov.ro. Info Consumator: 0800.080.999.