Cursuri The CSR Agency

 

Anii ce urmeaza se anunta plini de noi provocari legislative, comerciale si operationale. Primele vizate sunt companiile din sistemul financiar – banci, investitori, asiguratori. Ulterior, prin conditionarea accesului la capital, acestea vor antrena, in cascada, intregul mediu de business, incepand cu companiile mari si mai apoi IMM. Dincolo de criza COVID, creste presiunea legata de schimbarile climatice, fapt ce determina autoritatile, finantatorii, clientii si publicul sa impuna managerilor si liderilor de business integrarea tematicilor ce tin de mediu, guvernanta si impact social in afacerile lor.

Valul schimbarii are puterea de scufunda afaceri, sau de a le purta catre noi orizonturi, iar investitii cu randamente de top pot ajunge active blocate. Diferenta o vor face managerii si liderii care vor sti sa isi analizeze afacerea, reevalueze riscurile si sa valorifice oportunitatile. Caci ce era pana acum optional, devine obligatoriu, ce era gratuit, va fi scump, ce nu este masurat, nu va putea fi administrat, iar cine nu are date despre propriul business sau portofoliu, este in bataia vantului.

Pentru a facilita intelegerea contextului sustenabilitatii si tranzitia de la business as usual la sustainable business, am creat CSR Trends, doua cursuri informative, teoretice si practice, venite in completarea cursului de raportare GRI Standards, destinate:

1. Managerilor si liderilor din companii mari, mici si mijlocii – CSR Trends for Business

2. Managerilor si liderilor din sistemul financiar – CSR Trends for Finance

Cursurile se adreseaza:

     managerilor cu responsabilitati de CSR / sustenabilitate

     managerilor din sistemul financiar sau care prin natura pozitiei pe care o ocupa in companii sau institutii se afla in relatie cu entitati din sistemul financiar: investitori, actionari, banci, asiguratori, solicitanti sau beneficiari de fonduri

     consultantilor de business specializati in strategie, servicii juridice, financiare sau de raportare nefinanciara

     pasionatilor de sustenabilitate si celor interesati sa urmeze o cariera in domeniu

 

Pentru fiecare modul in parte poti programa o sesiune de grup cu echipa ta sau te poti inscrie individual pe lista de asteptare pentru urmatoarea sesiune open.

CSR TRENDS for Business
  • Responsabilitatile legate de sustenabilitate devin rand pe rand obligatii pentru companii. Strategiile de sustenabilitate iau locul campaniilor de CSR, iar finantatorii, organismele de reglementare, clientii si angajatii cer tot mai multe date si dovezi de profitabilitate sustenabila, redefinind conceptul de valoare. Cursul CSR TRENDS for Business iti ghideaza pasii de urmat pentru tranzitia de la business as usual la sustainable business.
DETALII
CSR TRENDS for Finance
  • Liderii si managerii din banci, structuri de investitii si asigurari se afla in primul rand al ofensivei contra schimbarilor climatice, de vointa, pregatirea si actiunile lor depinzand evolutia intregului mediu economic in viitor.
  • Inscrie-te la Cursul CSR TRENDS for Finance si afla care sunt principalele presiuni legislative, sociale si de mediu care vor influenta sistemul financiar in anii ce urmeaza, dar si rolul sistemului financiar in tranzitia la sustenabilitate.
DETALII
GRI STANDARDS ©
  • Cursul GRI Standards ofera managerilor din companiile mari si IMM-uri toate cunostintele necesare pentru a intelege principiile si liniile directoare GRI pentru procesul raportarii de sustenabilitate. Specialisti in sustenabilitate sau CSR, avocati sau sustinatori ai sustenabilitatii in organizatii guvernamentale, non-guvernamentale, mass-media sau alte organizatii pot gasi, de asemenea, informatii si instrumente utile in curs.
DETALII