speaker-info

Iuliana Roibu

Iti multumim!

Pentru tot ce am realizat impreuna, iti multumim! Ramanem cu toate lucrurile faine pe care le-am invatat cu si de la tine. Sunt atat de multe! Promitem sa le ducem mai departe si sa punem cate putin in tot ce vom face! Iti multumim pentru ca am visat si sperat impreuna la o lume mai buna, pentru ca ne-ai molipsit cu pasiunea, calmul si entuziasmul tau, pentru ca ai transformat lupta pentru schimbare intr-o calatorie plina de impact pozitiv. Contributia ta la promovarea si ridicarea standardelor de sustenabilitate la nivelul mediului economic romanesc va avea ecou mult timp de acum inainte. Proiectele pe care le-am creat si crescut impreuna ne vor sta ca repere pentru viitor, iar amprenta pe care ti-ai lasat-o asupra fiecaruia dintre noi se va vedea in tot ce vom construi in continuare.

Iti multumim, Iuliana! Zbor lin spre ceruri!

 

Iuliana Roibu a fost antreprenor si consultant pe teme de comunicare si media, desfasurand numeroase proiecte in domenii precum branding, content management, strategie de PR, inovare si sustenabilitate. Cu peste 15 ani de experienta in mass-media, media publishing si comunicare, in companii precum Mediafax, Pearson PLC, Pro TV, Publimedia, Ringier si aproape patru ani de antreprenoriat, Iuliana a fost implicata si responsabila pentru obtinerea unor performante imbunatatite ale companiilor locale.

In domeniul mass-media, Iuliana a lucrat timp de 10 ani la “construirea” revistei Business Magazine, prin crearea strategiei editoriale, coordonarea echipei si aducerea de idei noi pentru a monetiza cele mai puternice branduri editoriale de pe piata de mass-media din Romania. Experientei sale i se adauga si 3 ani ca reporter TV pentru ProTV si sase luni ca jurnalist pentru Financial Times.

Inca de cand si-a infiintat propria firma de consultanta, munca ei a avut un impact pozitiv asupra a peste 25 de companii. Iuliana a gasit structuri si solutii adecvate pentru probeme legate de comunicare strategica, branding sau creare de continut si a realizat, de asemenea, procese legate de dezvoltarea organizationala si inovare (training si implementare). Din 2016, ea a fost consultant asociat la The CSR Agency, unde a condus divizia de raportare.

In domeniul academic, Iuliana a detinut un masterat in Jurnalism si Comunicare la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. De asemenea, aceasta a studiat Stiinte Sociale in cadrul Colegiului Green Templeton (Oxford, Marea Britanie), fiind membra a Institutului Reuters pentru Studii Jurnalistice. A fost un profesor pasionat si a predat diverse cursuri in universitatile locale, adresate jurnalistilor si studentilor in comunicare.

My Sessions