speaker-info

Ioana Grindean

Consultant Asociat

Ioana Grindean este trainer si are peste 15 ani de experienta in domeniul relatiilor publice si in managementul schimbarii, atat pe plan national cat si international.

Avand in responsabilitate proiecte ample, ea realizeaza strategiile de marketing si comunicare, advocacy si afaceri publice pentru organizatii publice sau private incepand cu anul 2011. Printre activitatile sale se numara, totodata, dezvoltarea de campanii de CSR si sustenabilitate.

Experienta sa in comunicare sa dateaza din 2003, unde a lucrat timp de 7 ani in cadrul editurii Cuvintul (1993-2001), ocupand ulterior functii precum marketing manager la Europa FM (2008-2010), director de dezvoltare europeana la Adevarul Holding (2011-2012), manager de proiect la Graffiti BBDO (2012-2013) si director de cabinet al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (2013-2014).

In calitate de trainer a acumulat peste 500 de ore de cursuri pentru ONG-uri precum Fundatia Konrad-Adenauer-Stiftung, Institutul National Democratic, Institutul Republican National si Institutul de Studii Populare.

Ioana a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti si este doctorand in Stiintele Comunicarii, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA.

My Sessions