speaker-info

Hilde Cutoiu

Controlling Logistic Kaufland Romania

Cursul GRI Standards sustinut de cei 2 traineri transforma o obligatie [raportarea obligatorie] intr-o bucurie de participare la prezentarea si informarea asupra subiectului. M-a initiat si mi-a relevat atat aspecte cu caracter general cat si aspecte detaliate pe aceasta tema.
Am inteles sensul si scopul acestui tip de raportare si il gasesc deosebit de util si necesar atat pentru organizatia raportoare cat si pentru stakeholderii organizatiei. Informatiile prezentate in cadrul sesiunii de training, cat si toate materialele documentare puse la dispozitie in timpul si la terminarea cursului, au continut si forma de o inalta tinuta profesionala.
Tandemul Doru – Dragos, trainerii acestui curs, prin pasiunea si profunda cunoastere a cerintelor de raportare, mi-au inlesnit intelegerea corecta si rapida a materialelor prezentate. Sunt incredintata ca, in urma cunostintelor acumulate la curs, prin aprofundarea materialelor de studiu puse la dispozitie, voi putea sa-mi aduc contributia la colectarea de date in vederea realizarii raportului organizatiei,  corect si in timp util.

Alumni