speaker-info

Gabriel Carnariu

Non-Financial Reporting Analyst

Gabriel este Non-Financial Reporting Analyst in cadrul The CSR Agency.

In anul 2015 a absolvit studiile de licenta in cadrul Universitatii Vasile Alecsandri din Bacau, specializarea economist, mai apoi a continuat studiile in cadrul Queens University Belfast, specializarea Psihologie in domeniul lucrului cu tinerii, ulterior finalizand studii de master, specializarea marketing si comunicare in afaceri, in cadrul aceleiasi universitati bacauane.

Pe parcursul anilor, s-a remarcat atat in zona artistica, cat si in zona organizatiilor neguvernamentale din Romania, avand peste 10 ani de experienta in programe de/pentru tineret, dar si de reprezentare a nevoilor tinerilor si a ONG-urilor de/pentru tineret in relatia cu decidentii politici locali si centrali dar si alti stakeholderi relevanti, ocupand pozitii de conducere a Federatiei Tinerilor din Bacau in perioada 2017 – 2019, iar mai apoi al Consiliului Tineretului din Romania, activitate pe care o desfasoara si in prezent.

In anul 2016 Gabriel a avut oportunitatea de a lucra cu tineri din diferite medii si culturi in cadrul Donegal Youth Service, Irlanda, avand o vasta experienta in formarea si orientarea acestora, in acord cu nevoile lor specifice. Ulterior, revenind in tara, alaturi de o echipa de tineri din Bacau, a coordonat Programul National Bacau – Capitala Tineretului din Romania 2017 – 2018,  in co-management cu municipalitatea bacauana, editie desfasurata sub Inaltul Patronaj al E.S. Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei.

Considera ca fiecare actor relevant din societatea romaneasca este responsabil de modul in care contribuie pentru ca aceasta sa aiba parte de o dezvoltare sustenabila, prospera si care sa isi incurajeze cetatenii sa fie cat mai prezenti si implicati in realitatea de zi cu zi.

In timpul liber este pasionat de drumetii pe munte, city break-uri, lectura in domeniul dezvoltarii personale si activitati care sa il provoace astfel incat sa devina o varianta umana cat mai buna.

Motto: ”Learning by doing!”

My Sessions