speaker-info

Andreea Ghiocel

Director Divizia de Raportare

Andreea Ghiocel este responsabila de planificarea, gestionarea si monitorizarea proiectelor de raportare nefinanciara din cadrul The CSR Agency. A absolvit in 2012 Universitatea Maritima din Constanta, Facultatea de Electromecanica Navala, specializarea Ingineria si Protectia Mediului in Industrie. Aici a coordonat timp de patru ani Cercul Stiintific pentru Protectia Mediului. Ea si-a obtinut masteratul in Ingineria Mediului in Energetica, la Universitatea Politehnica din Bucuresti si este doctorand la Facultatea de Inginerie Energetica.

Andreea este certificata ca inspector de mediu, auditor de management energetic si inspector de protectie civila. Totodata, ea a studiat timp de doi ani managementul ciclului de viata al produselor.

Si-a inceput cariera ca inginer naval, acolo unde a avut ocazia sa studieze designul naval timp de 2 luni in cadrul SoGeSe Engineering, in Venetia, Italia.

Ulterior, timp de doi ani a lucrat in domeniul cercetarii eficientei energetice si a tehnologiilor “verzi”, fiind parte a unei echipe care dezvolta si implementeaza proiecte al caror obiectiv principal consta in facilitarea si promovarea cooperarii intre intreprinderi, institutii de invatamant si alte organizatii. Timp de doi ani a predat ca asistent la Universitatea Ovidius din Constanta. Avand peste 7 ani de experienta in calitate de coordonator de voluntari, a infiintat Life rEvolution, o organizatie non-profit, al carei principal scop este de a dezvolta si implementa proiecte care sa imbunatateasca conditiile de viata si sa ofere acces la educatie pentru copiii defavorizati din mediu rural din judetul Constanta.

My Sessions