Zilele Biz dedica o zi evenimentelor de CSR [RO]

October 31, 2014 in Press Releaseas

Dupa Sustainability Week (3-7 noiembrie) urmeaza cel mai mare eveniment de business al anului, Zilele Biz.

Astfel, intre 10 si 14 noiembrie la Howard Johnson Bucuresti va puteti intalni cu specialistii de succes de la care sa aflati cele mai noi solutii si idei in materie de business, promovare si sustenabilitate.

Zilele Biz

Incepand cu acest an, The CSR Agency este partener oficial al evenimentului Zilele Biz.

Va incurajam sa continuati eforturile de dezvoltare personala si sa profitati de oportunitatea intalnirii cu cei mai activi lideri de business din Romania. De asemenea, va recomandam ziua de evenimente dedicate CSR-ului care se va desfasura joi, 13 noiembrie 2014.

Marta Usurelu“CSR continua sa fie un domeniu nou in Romania, iar ideile si solutiile dezvoltarii durabile pot fi spectaculoase. Meritul evolutiei este exclusiv al companiilor care n-au uitat, in calea spre progres, sa construiasca strategii si branduri sustenabile. Aceste companii vin la Zilele Biz si vor vorbi despre strategiile de CSR pe care le implementeaza. Cele mai puternice companii din Romania, precum si experti internationali in sustenabilitate vor fi prezenti la ziua de CSR de la Zilele Biz.” spune Marta Usureu, redactor sef si actionar majoritar al revistei Biz.

 

Programul zilei de CSR include in premiera in Romania, un workshop exclusiv despre cum  sa schimbam tipare de gandire in sustenabilitate.

Invitat special este Thomas Kolster. Numit recent de The Huffington Post “Lider Inspirational”, Thomas Kolster este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de comunicare pentru sustenabilitate din Europa.

Thomas Kolster“Brandurile care au ales sa aiba o viziune legata de dezvoltare durabila, care sunt preocupate de binele general si evident cel propriu sunt cele care au castigat increderea in inima consumatorilor. Cei sceptici cred ca este doar o masura de marketing. Insa suntem aici pentru a le demonstra contrariul” spune Thomas ca introducere a workshop-ului.

Programul integral al zilei de CSR este aici http://zilelebiz.ro/program/joi.html

Vino la Zilele Biz, la Ziua de CSR, pe 13 noiembrie, sa afli calea spre succes prin sustenabilitate!

Despre Zilele Biz

Evenimentul Zilele Biz are loc in perioada 10-14 noiembrie 2014 la Howard Johnson Grand Plaza Hotel si reuneste, timp de cinci zile, sute de manageri si antreprenori intr-un eveniment unic care analizeaza tendintele in cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing. Mai multe informatii despre Zilele Biz si modalitatile de inscriere pe zilelebiz.ro

Program: Antreprenoriat I Inovatie I Management I CSR I Media&Marketing

Pentru detalii si inscrieri, va rugam contactati-ne la email gabriela.matei[at]revistabiz.ro, telefon: 0371.32.32.32.

Despre Biz

Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera proiecte jurnalistice creative, continut viu si abordari unice asupra mediului de business local si international.  Lansata in anul 2000, Biz a fost prima revista de afaceri din Romania, impunandu-se prin premiere in print, evenimente de business, proiecte speciale si cautand mereu sa abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectiva inedita si interesanta pentru cititori.