speaker-info

Iuliana Roibu

Director Divizia Raportare

Iuliana Roibu este antreprenor si consultant pe teme de comunicare si media, desfasurand numeroase proiecte in domenii precum branding, content management, strategie de PR, inovare si sustenabilitate. Cu peste 15 ani de experienta in mass-media, media publishing si comunicare, in companii precum Mediafax, Pearson PLC, Pro TV, Publimedia, Ringier si aproape patru ani de antreprenoriat, Iuliana a fost implicata si responsabila pentru obtinerea unor performante imbunatatite ale companiilor locale.

In domeniul mass-media, Iuliana a lucrat timp de 10 ani la “construirea” revistei Business Magazine, prin crearea strategiei editoriale, coordonarea echipei si aducerea de idei noi pentru a monetiza cele mai puternice branduri editoriale de pe piata de mass-media din Romania. Experientei sale i se adauga si 3 ani ca reporter TV pentru ProTV si sase luni ca jurnalist pentru Financial Times.

Inca de cand si-a infiintat propria firma de consultanta, munca ei a avut un impact pozitiv asupra a peste 25 de companii. Iuliana gaseste structuri si solutii adecvate pentru probeme legate de comunicare strategica, branding sau creare de continut si realizeaza, de asemenea, procese legate de dezvoltarea organizationala si inovare (training si implementare). Din 2016, ea este consultant asociat la The CSR Agency, unde conduce divizia de raportare.

In domeniul academic, Iuliana detine un masterat in Jurnalism si Comunicare la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. De asemenea, aceasta a studiat Stiinte Sociale in cadrul Colegiului Green Templeton (Oxford, Marea Britanie), fiind membra a Institutului Reuters pentru Studii Jurnalistice. Este un profesor pasionat si a predat diverse cursuri in universitatile locale, adresate jurnalistilor si studentilor in comunicare.

My Sessions