Venituri in crestere pentru Directorii de CSR

September 17, 2015 in News

Directorul de Sustenabilitate (CSR) trebuie sa fie prezent la fiecare intalnirea a Board-ului Executiv si sa valideze deciziile majore de business.

Asta este starea de normalitate. Din pacate ea este diferita de realitate.

Sustainability Director
Daca te ocupi de Sustenabilitate / CSR si iti doresti sa ai un cuvant de spus in organizatia ta, primul pas este sa investesti in dezvoltarea cunostintelor.

Obtine diploma internationala IEMA de “Certified Sustainability (CSR) Practitioner”.

Pasul spre echipa executiva ofera oportunitatea cresterii veniturilor salariale pentru Directorul de CSR.

Doar 96 de coordonatori de CSR si Sustenabilitate din Romania, de la 72 dintre cele mai mari organizatii, au facut acest pas.

Cursul “Certified Sustainability (CSR) Practitioner” iti ofera cunostintele necesare pentru a coordona strategia de sustenabilitate a unei companii multinationale.

Pregateste-te pentru a fi desemnat de management sa implementezi si coordonezi proiectul de respectare a Directivei Europene privind Raportarea obligatorie de Sustenabilitate.

Cariera CSR Manager

De ce venituri in crestere?

Pentru ca din 727 de companii care vor raporta, mai putin de 100 au specialisti angajati si pregatiti sa indeplineasca aceasta responsabilitate.

Directiva cere ca primul raport obligatoriu sa fie publicat in cursul anului 2017 si sa prezinte rezultatele inregistrate in perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2016. Prin urmare mai sunt 3 luni pentru a realiza strategia care poate imbunatatii rezultatele ce vor fi raportate in 2017.

Avand in nevoie numarul mic se specialisti din piata si nevoia mare, profesionistii pregatiti si certificati vor beneficia de un avantaj competitiv.

Vrei sa fii unul dintre cei “vanati” pentru noile pozitii?

Obtine diploma la cursul din 5-6 noiembrie 2015.

CSR Specialist